FELLIEWS DANSESTUDIO™

"Aldri for gammel til å lære å danse"


Flag of Norway Flag of Spain Flag of United States of America

GRUPPEKLASSER I DANS


People ballroom dancing

Gir mulighet for både menn og kvinner å praktisere det å følge i ulike former for dans.

Individuell dans på rekke og rad gir øvelse i å holde balansen og å forbedre balanseevnen.

Konstant repetisjon gjør bevisste dansetrinn til noe som kommer av seg selv gjennom at musklene læres opp til å "huske".

Hjelper studentene til å finne sin egen stil.

Forbereder studentene til å bruke innlærte trinn i nye sammenhenger.

Gir mulighet til å få nye venner.

Studentene hjelper og støtter hverandre.

Gir et mentalt bilde av hva en skal ha som mål.

Gir nye ideer til kroppsføring.

Holdningen forbedress ved stadig påminnelse om en mest mulig elegant kroppsføring.

Det legges stor vekt på teknikker.

Gruppetimer er morsomme, fordi felles øvelser ofte vekker glede og tilfredshet.


DANSETEKNIKK


Couple dancing argentine tango style

Denne type klasse vil gi deg innføring i elementer av dans rent generelt. Alle aldre og alle nivåer er sammen. Det er utfordrende, men artig!
Her tilbys en rekke øvelser som inkluderer kroppsmotorikk, musicalitet og spesielle teknikker for å hjelpe deg til å ble en bedre danser: Det å gå, arm- og hodeøvelser, hofterotasjon til fengende rytmer, balanse, - og holdningsøvelser, koordinasjon, synkronisering, "giros", "boleos", "sacadas" ... Etter dette er det øvelser med dansetrinn i pardans.
I vårt studio lærer du i en avslappet atmosfære der det ikke er noe poeng å konkurrere. Vær sexy, vær deg selv, ha det moro! Det er mye latter i våre timer!!!


SAMMENKOMST


Aristocrats gathering around Emperor Franz Joseph at a ball in the Hofburg Imperial Palace, painting by Wilhelm Gause (1900)

Vi begynner med en gruppeklasse kl. 20.00 for å varme litt opp, og vi fortsetter med vårt " Party" til vi finner det for godt å avslutte. Dette vil bli annonsert på vår webside og for våre studenter. Vi planlegger nøye for å sikre at alle våre studenter kan delta. Det er en fin erfaring for alle å praktisere hva de har lært og å danse på et fullt dansegulv. Læreren vil alltid være til stede for å hjelpe til med å memorere dansetrinn og kanskje introdusere nye - i en uformell og avslappende atmosfære.


HVERT PARTY HAR ET EGET TEMA:


Latinsk Party:  Salsa, Cha cha, Merengue, Rumba,  Samba, Paso Doble, Bolero,  Mambo, Bossa Nova, m.fl.

Argentinsk fest:  Tango, Milonga og Argentinsk Vals.

Selskapsdans: Foxtrot, Waltz, Viennese Waltz, Quickstep, International Tango, Peabody, Polka, Social tango.
MENY


Swing kveld: Jive, Single Time Swing,  East Coast Swing, West Coast Swing, Lindy Hop, Charleston, Modern Jive,  Night Club Two Step, Lindy Hop, Back Charleston.

Cowboy Party: Line Dancing,  Two Step, Swing. This is a custom party, we wear boots and hats.


Party

DANSE-AEROBIC


Dette er en sunn, trygg og motiverende måte å komme i form på. Hver klassetime på dette kurset inneholder: Oppvarming, dansebevegelser, styrkeøvelser for mage, legger, sete og lår og avslappende sluttøvelser med utstrekning. En flott måte å go ned i vekt, styrke kondisjonen, forbedre kroppsholdning, koordinering og reflekser og dessuten utvikle en kunstnerisk uttrykksmåte.


Team workout

Danseaerobics har deltakere på ulike alderstrinn og med ulike grader av kondisjon og bevegelighet, fordi alle kan delta og forbedre seg i sin egen fart.

Fordelen med å delta i danseaerobics er at uansett hvilken dans du velger, afro-latinske, karibisk-amerikanske, moderne standard, swing, tango eller en kombinasjon av alle disse, så brenner du 365 kalorier for hver klassetime, som betyr 6 kalorier hvert minutt. Vi kan omregne dette til et vekttap på 47,4 gram eller 9125 steg (25 steg for hver brent kalori) eller, alt i alt, en gåtur på 6,30 km.


Ring oss for avtale og begynn din danseundervisning !!!


Kontakt:

Telf: +47 9073 5943

E-post: felliewsdansestudio@live.com


facebook icon made by flaticon.com CC 3.0 Bytwitter icon