FELLIEWS DANSESTUDIO™

"Aldri for gammel til å lære å danse"


Flag of Norway Flag of Spain Flag of United States of America

BRYLLUPSDANS ... Det handler om dere ...


Felliews Dansestudio tilbyr å forberede din bryllupsdans til den kommende, - og store begivenhet !!!!


En profesjonell danseinstruktør vil hjelpe dere å skreddersy en dansekoreografi til den største og viktigste dagen i deres liv.


Den første dansen vil bli fremført til den melodi eller et musikkstykke dere selv har valgt ut, og vil fremstå som et vitnesbyrd på deres kjærlighet.


En god koreografi gir dere muligheten til å danse behagelig og naturlig rundt på gulvet uten at noe skygger det romantiske og vakre øyeblikket.


Wedding dance

VELKOMMEN TIL EN UFORGLEMMELIG DANSEOPPLEVELSE!!!
MENY


Dere bestemmer selv hvilket nivå og vanskelighetsgrad dansen skal ha, - samtidig være komfortabel å utføre.


Dansekoreografien gjenspeiler deres suksess og avhenger dermed av danseinstruktørens forståelse av deres personlighet. Dere vil bli i stand til å fremføre dansen, - fra hjerte.


Danseinstuktøren vil gjerne ha informasjon om ønsket stil på brudekjole og dress - for lettere å planlegge hvilke muligheter utførelsen av dansen skal ha.


Stil og størrelse på brudebukett vil bli tatt hensyn til og ivaretatt på best mulig måte med tanke på en vakker dansekoreografi.


Smykker, hårpynt og annet personlig tilbehør vil gi instruktøren en ide om de beste potensielle vinkler gjennom dansen, -for det perfekte bildet eller for en minneverdig video.


Tilslutt, instruktøren vil alltid sørge for at den første dansen er morsom, elegant og distingvert, - begynn dansen sammen.. nå.. for livet!


Kontakt:

Telf: +47 9073 5943

E-post: felliewsdansestudio@live.com


facebook icon made by flaticon.com CC 3.0 Bytwitter icon