Selskapsdans, salsa, swing, mm. som sosial aktivitet i ulike arrangementer

La oss hjelpe deg å bryte isen ved hjelp av en dynamisk dansesession som er morsom, lett og uforglemmelig. Vi stiller gjerne opp ved:

Gavekort

Gavekort, -til brudepar

En danseopplevelse for livet! Passer godt til store og tradisjonelle bryllup

KONTAKT

 

 

 

 

 

DSI london

DSI - DANCESPORT INTERNATIONAL Ltd.

Elegante klær for selskapsdans og Latin

Phone : 020 8664 8188

E-mail: info@dsi-london

Web: www.dsi-london.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salsa og other latin dances

 

 

Google favorite place

 

Verdens vakestre dansesko

Telf: +49 (0) 618162076

E-postl: info@werner-kern.de

Hjemmeside: www.werner-kern.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tango

Salong tango

Tango hadde sin opprinnelse i Spania fra 1900 tallet.

The Andalusia Tango ble fremført kun av en kvinne og var ulik den tango vi kjenner idag, foruten enkelte elementer i rytmen.

Tango på 1900 tallen ble regnet som en flørtende musikk og umoralsk dans.

Dagens Tango har sin opprinnelse fra the Argentinean Gauchos på 1800 tallen. Egentlig ble dansen kalt "el baile con corte", som betyr "dans med stopp".

Tangoen ble betegnet som et romantisk raseri i 1921, etter at stumfilmskuepilleren Rudolph Valentino fremførte den på kino på en lidenskapelig og dramatisk måte.

 

Internasjonal tango


Dansen har en blanding av mønstrene til de karakteristiske dansene Foxtrot og Waltz. Likevel beholder den sin unike egenart som skiller den ut fra andre dansestiler. Denne dansestilen ble populær i England i 1909.'

International Tangomusikk er raskere og mer aggressiv - mer marsjaktig enn Argentinsk Tango.

Denne type tango er som begynnelse på en kjærlighetshistorie, hvor begge partene er svært romantiske og viser seg fra sine beste sider.

International tango er en svært kraftful dans som lærer oss de store bevegelser, - dramatiske utrykk, aggresive, og mer stylet dans og medhurtige dreininger av hodet fra den ene posisjon til den andre.

 

Argentinsk tango


Argentine Tango Tango har et vakkert og enkelt språk og er en improvisatorisk og er sosial dans som har utviklet seg det siste århundre i City og Buenos Aires.

Det er nylig funnet ut at opprinnelsen til Tangobevegesene ble praktisert i Angola allerede 400 år tilbake.

Tango er en sann dans med der mannen leder og kvinnen følger. Argentinsk Tango har roligere musikk, - og er lettere å danse på et mindre dansegulv. Du bruker mer fotarbeid og "fot action" og kar akteren i dansen er mer dramatisk.

Den argentinske tango er som når et gift par er omsluttet i varmen av lidenskap og alle følelser forblir hos dem som et par.

Vi lærer med denne dansen - kunsten med pryd og improvisasjon.

 

Milonga


MilongaMilonga var en sør-amerikansk tidligere sangstil, kjent som Payada de Contrapunto, som igjen var poplær på 1870-tallet i Uruguay og Rio de la Plata i Argentina.

Milonga was a south-American earlier style of singing known as Payada de Contrapunto what was popular in the 1870’s in Uruguay and Rio de la Plata in Argentina .

Ordet Milonga betyr sangtekst. Sangen ble satt til en livlig 2 fjerdedels tempo og ofte inkluderes musikalske improvisasjoner.

Selv om en milonga dansestil bruker de samme grunnleggende elementene som argentinsk tango, pleier tempoet å være raskere og mindre komplekst.

Idag kan vi finne to karakteristiske milonga stiler: "Milonga Lisa", der dansetrinnene er et trinn til hvert av takten til musikken, - og "Milonga con Traspie", der danserne må overføre sin vekt i dobbel eller trippel tid til musikken.

Vi lærer med denne dansen å holde kroppene våre avslappet for å være klar til å reagere på uventede endringer i rytme og improviserte dansetrinn.

 

Argentinsk vals


Argentine WaltzBarn av europeiske innvandrere endret wienervals til kompleksiteten i The Argentine Tango Style, men bevarte den musikalske egenskapen til wienervalsen som er lett, rask, leken og romantisk i sin stil (1870's).

Syncope ble innlemmet i den argentinske valsmusikken nesten umiddelbart ut av den normale rytmefrekvensen ved å tråkke dobbelt som i Milonga eller Argentinsk Tango.

Du lærer ved denne dansestilen en rekke mulige måter å danse argentinsk Waltz på.

 

 

 

 

 

<-- protecting content --> <-- Protecting pictures --> <-- -->