Selskapsdans, salsa, swing, mm. som sosial aktivitet i ulike arrangementer

La oss hjelpe deg å bryte isen ved hjelp av en dynamisk dansesession som er morsom, lett og uforglemmelig. Vi stiller gjerne opp ved:

Gavekort

Gavekort, -til brudepar

En danseopplevelse for livet! Passer godt til store og tradisjonelle bryllup

KONTAKT

 

DSI london

DSI - DANCESPORT INTERNATIONAL Ltd.

Elegante klær for selskapsdans og Latin

Phone : 020 8664 8188

E-mail: info@dsi-london

Web: www.dsi-london.com

 

 

 

 

 

Salsa og other latin dances

 

 

Google favorite place

 

 

Werner Kern

Verdens vakestre dansesko

Telf: +49 (0) 618162076

E-postl: info@werner-kern.de

Hjemmeside: www.werner-kern.de

 

 

 

Kjærlighet til dansen - gir god helse!

 

Baile noruego

 

Nedenfor er en rekke generelle fordeler du kan oppnå gjennom dans:

 

Baile noruego

 

Dans innheholder idag alle elemente du finner i ethvert fitness program som baserer seg på balansen mellom kropp og sjel. Som utøver trener du hele tiden opp fleksibilitet, styrke, balanse, artistisk uttrykk og fysisk kondisjon. Vi er stolt over å kunne tilby gruppetimer til alle alderstrinn , forskjellig bakgrunn og ulik nasjonalitet. Tenåringer, voksne og pensjonister er sammen i gruppeklasser for danseaerobick, danseteknikk - og i danseselskap.

Ved siden av den fysiske uttelling som oppnås ved dans, aktiveres tre viktige hormoner som serotonin,endorfin og dopamin. Tilsammen vil disse gi deg både fysisk og mental balanse. Disse hormonene finnes naturlig i kroppen vår, og gir oss glede og kjærlighet til livet.

Serotonin er et viktig hormon for å redusere nervøsistet, panikk og irritasjon. Dopamin gjør at du føler deg energisk og oppmerksom. Dette er perfekt for dansesport som krever stor grad av konsentrajson. Endorfiner er neurotransmitter som du trenger for å føle deg glad og førnøyd i eget liv. Endorfin er det mest naturlige bedøvelsesesmiddel og har evnen til å revitaliserer kroppen, - og være klar til DANS !

Takket være disse tre naturlig elementer har vi sett gode resultater på våre studenter, - bedre koordinsjon, vakrere holdning, sterkere balanse, ny eleganse, presis synkronisering og en distingvert holdning.

Selskapsdans som bevegelsesform har i seg selv visst seg å være en unik form for trening,- om det praktiseres alene eller i felleskap med andre.

 

Baile Noruego 2

 

Ring oss for avtale og begynn din danseundervisning !!!

 

<-- protecting content --> <-- Protecting pictures --> <-- -->