Selskapsdans, salsa, swing, mm. som sosial aktivitet i ulike arrangementer

La oss hjelpe deg å bryte isen ved hjelp av en dynamisk dansesession som er morsom, lett og uforglemmelig. Vi stiller gjerne opp ved:

Gavekort

Gavekort, -til brudepar

En danseopplevelse for livet! Passer godt til store og tradisjonelle bryllup

KONTAKT

 

 

 

 

 

DSI london

DSI - DANCESPORT INTERNATIONAL Ltd.

Elegante klær for selskapsdans og Latin

Phone : 020 8664 8188

E-mail: info@dsi-london

Web: www.dsi-london.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Salsa og other latin dances

 

 

Google favorite place

 

 

Verdens vakestre dansesko

Tlf: +49 (0) 618162076

E-post: info@werner-kern.de

Hjemmeside: www.werner-kern.de

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gruppeklasser i dans

Fordelene med gruppetimer:

 

Danseteknikk

Denne type klasse vil gi deg innføring i elementer av dans rent generelt. Alle aldre og alle nivåer er sammen. Det er utfordrende, men artig!
Her tilbys en rekke øvelser som inkluderer kroppsmotorikk, musicalitet og spesielle teknikker for å hjelpe deg til å ble en bedre danser: Det å gå, arm- og hodeøvelser, hofterotasjon til fengende rytmer, balanse, - og holdningsøvelser, koordinasjon, synkronisering, "giros", "boleos", "sacadas" ... Etter dette er det øvelser med dansetrinn i pardans.
I vårt studio lærer du i en avslappet atmosfære der det ikke er noe poeng å konkurrere. Vær sexy, vær deg selv, ha det moro! Det er mye latter i våre timer!!!

Personer utenfra som ønsker å delta betaler kr. 500,  per person/per time - OBS! Vi har ikke prøvetime i denne kurs!

 

Danse-aerobic

Danse-aerobic Dette er en sunn, trygg og motiverende måte å komme i form på. Hver klassetime på dette kurset inneholder: Oppvarming, dansebevegelser, styrkeøvelser for mage, legger, sete og lår og avslappende sluttøvelser med utstrekning. En flott måte å go ned i vekt, styrke kondisjonen, forbedre kroppsholdning, koordinering og reflekser og dessuten utvikle en kunstnerisk uttrykksmåte.

Danseaerobics har deltakere på ulike alderstrinn og med ulike grader av kondisjon og bevegelighet, fordi alle kan delta og forbedre seg i sin egen fart.

Fordelen med å delta i danseaerobics er at uansett hvilken dans du velger, afro-latinske, karibisk-amerikanske, moderne standard, swing, tango eller en kombinasjon av alle disse, så brenner du 365 kalorier for hver klassetime, som betyr 6 kalorier hvert minutt. Vi kan omregne dette til et vekttap på 47,4 gram eller 9125 steg (25 steg for hver brent kalori) eller, alt i alt, en gåtur på 6,30 km.

Personer utenfra som ønsker å delta betaler kr. 150 per person/per time - OBS! Vi har ikke prøvetime i denne kurs!

 

Sammenkomst

PartyVi begynner med en gruppeklasse kl. 20.00 for å varme litt opp, og vi fortsetter med vårt " Party" til vi finner det for godt å avslutte. Dette vil bli annonsert på vår webside og for våre studenter. Vi planlegger nøye for å sikre at alle våre studenter kan delta. Det er en fin erfaring for alle å praktisere hva de har lært og å danse på et fullt dansegulv. Læreren vil alltid være til stede for å hjelpe til med å memorere dansetrinn og kanskje introdusere nye - i en uformell og avslappende atmosfære.

 

 

Hvert party har et eget tema:

 

 

 

 

 

 

 

 


<-- protecting content --> <-- Protecting pictures --> <-- -->